Vi sköter din städning

På Ren Vardagslyx hjälper vi er med kontorsstädning. Våra professionella städare anpassar städningen så att ni blir nöjda samtidigt som er lokal blir skinande ren.

Vi hjälper dagligen olika typer av kunder och företag genom att erbjuda anpassad städning efter behov och lokal. Typer av lokaler vi erbjuder städning för är till exempel:

  • Kontor
  • Gymlokaler
  • Butiker
  • m.m.

Anpassad kontorsstädning

Alla kunder har olika förhållanden och behov när det gäller en kontorsstädning, dessutom är varje företag unikt. Vi anpassar därför alltid vår städning efter era behov och önskemål.

Kontakta oss och beskriv vilken typ av städning ni önskar, därefter återkommer vi till er med en skräddarsydd offert.

Enkel bokning

På Ren Vardagslyx kan du snabbt och enkelt få en offert för just din städning. Gå till ”Kontakta oss” eller klicka på knappen nedan, beskriv vad ni behöver hjälp med och skicka in det till oss, så återkommer vi med en offert (ofta inom 24 h).

kvinna glad efter en lyckad kontorsstädning

Få offert

Kontakta oss genom att klicka på knappen nedan, så hör vi av oss med en offert anpassad efter era behov och önskemål.

En rosa vektor ikon med en hand i
Personlig service

Alla hem är unika. Därför erbjuder vi på Ren Vardagslyx dig en personlig service och anpassar vår städning efter ditt hem och dina specifika behov.

En rosa vektor ikon med en glödlampa i
Nytänkande

Vi är ett nytänkande och modernt företag där du som kund enkelt kan få offert, boka städning och efterfråga särskilda önskemål. Att vara kund hos oss är enkelt.

En rosa vektor ikon med en medalj i
Kvalitet

Kvalitet är alltid vårt främsta mål när det kommer till städning. Alla våra kunder ska kunna komma till ett nystädat hem med en känsla av ren vardagslyx. 

En rosa vektor ikon med en försäkring
Ansvarsförsäkring

Ditt hem är alltid försäkrat om olyckan sker under städning. Våra anställda är även fullt försäkrade både under arbetstid och på väg till och från städningen.