Om oss

Om oss

Om oss på Ren Vardagslyx

Med mer än 15 års erfarenhet från tjänsteförmedlingsbranschen, har vi sett hur städbranschen m.fl. har utvecklats. Vi ser ofta att de flesta bolagen drivs på samma sätt som de gjordes för 10 år sedan; med hemsidor som är ingetsägande, dålig mobilanpassning och minimal utveckling på kundsidan. Vi ser även många städare med helt orimliga arbetsvillkor, lägre timlön än minimilön och oschyssta arbetssätt.

Därför har vi valt att skapa ett företag som är nytänkande, det vill säga ett företag som utvecklas samt anpassas med tiden. Vi lägger mycket fokus på kundresan; där kvalité och service är högsta prioritet. Löpande kommunikation med ledning inför varje städtillfälle gör det enkelt att vara kund hos oss!

Vi värnar om våra anställdas rättigheter; där våra anställda prioriteras och behandlas med samma respekt och kvalitet såsom våra kunder.

För mer löpande information följ oss på våra sociala medier Facebook https://www.facebook.com/renvardagslyx och Instagram.

Städspray i flaska
En glad städare

Bra villkor för våra städare!

På Ren Vardagslyx gör vi allt för att du som städare hos oss ska ha schyssta villkor.

Vi erbjuder bra lön, semesterersättning, utbildning, fast schema, betalt för resa mellan kunderna samt även stödjande ledarskap.

Våra tjänster

En rosa vektor ikon med en städflaska i
Hemstädning

Våra duktiga städare hjälper dig med regelbunden hemstädning – du får alltid samma städare! Välj hur ofta du vill ha hemstädning och i sin tur njut av en enklare vardag. 

Läs mer här.

En rosa vektor ikon med ett rent hus i
Flyttstädning

Förenkla din flytt med en professionell och noggrann flyttstädning. I vår flyttstädning ingår bland annat fönsterputs. Efterfråga en offert för flyttstädningen redan nu.

Läs mer här.

En rosa vektor ikon med en städmopp i
Visningsstädning

Stressar du inför visningen? Boka en visningsstädning hos oss. Våra städare lyfter fram det bästa med ditt hem och får det att skina inför visningen. Boka en offertförfrågan direkt på hemsidan.

Läs mer här.

Kontorsstädning

Våra professionella städare anpassar er kontorsstädning så ni blir nöjda samt er lokal skinande ren. Vi hjälper med städning av bl.a. kontor, gym, butiker och andra lokala.

Läs mer här.

Här städar vi

Vi erbjuder återkommande hemstädning inom Nykvarn, Mariefred, Strängnäs, Södertälje & Huddinge.

För engångsuppdrag som flyttstädning, visningsstädning och grovstädning kan vi hjälpa er inom hela Stockholm.